Viemäreiden sukitus ammattitaidolla

PS Technologies Finland Oy

Yhteystiedot

Vaivaton ja edullinen putkiremontti viemäreiden sukituksella

PS Technologies Finland Oy toteuttaa jäte- ja sadevesiviemäreiden sukitukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden ja muiden suurempien kohteiden viemäriremonttien tekemiseen. Olemme toteuttaneet useita kohteita Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Kainuussa. Ennen sukitusurakan aloittamista, voimme tarkistaa putkiston kunnon kuvaamalla viemäriputket. 

 

Sukitusmenetelmää voidaan käyttää monenlaisissa kohteissa jäte- ja sadevesiviemäreiden putkistojen uudistamiseen. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin. PS Technologies käyttää sukituksessa ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja parhaita laitteita ja menetelmiä.

 

Viemärin sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan uusi, saumaton putki. Menetelmän avulla vanhan putki vahvistuu ja mahdolliset reiät ja halkeamat korjaantuvat. Viemärien sukituksella saavutetaan sama käyttöikä kuin perinteisellä putkiremontilla.

Viemärin sukituksen etuja

Viemärin sukituksen etuna perinteiseen putkiremonttiin verrattuna on remontin nopeus ja siisteys. Lisäksi asunnossa voi asua koko remontin ajan. Viemäreiden sukituksessa ei tarvitse rikkoa rakenteita tai kaivaa putkia maasta. Viemäreiden sukitus on yleensä huomattavasti edullisempi menetelmä kuin perinteinen putkiremontti. Viemäreiden sukitus on asukkaille vaivaton putkiremonttimenetelmä.

  • Viemäreiden sukittaminen on nopeaa

  • Sukituksen on kustannustehokas menetelmä

  • Sukitettu putkisto vastaa uutta ja kestää kymmeniä vuosia

  • Talon rakenteita ei tarvitse purkaa

  • Asukkaat voivat asua kotona putkiremontin ajan

  • Putken sukitus ei tuota paljon melua ja pölyä

  • Putkiston äänieristys on sukituksen jälkeen parempi

Ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät

PS Technologies Finland Oy:n työntekijöillä on useiden vuosien kokemus viemärien sukituksesta niin asennus-, myynti- kuin työnjohtotehtävistä. Olemme tehneet viemäreiden sukituksia monissa erilaisissa kohteissa. Vaativienkin putkistojen sukitus onnistuu meiltä laadukkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!