Viemäreiden kuvaus luotettavasti 

PS Technologies Finland Oy

Yhteystiedot

Viemäreiden kuvaus, kuntokartoitus ja raportointi

PS Technologies Finland Oy tekee viemäreiden kuvaukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikenlaisissa kohteissa. Viemäreiden kuvauksen avulla pystytään selvittämään putkiston todellinen kunto nopeasti, vaivattomasti ja siististi. Viemäreiden kuntokartoitus kannattaa teettää heti, kun havaitaan ongelmia viemäreiden toiminnassa. Kuntokartoitus saattaa ehkäistä suurempia vahinkoja ja säästää putkiremontin kustannuksissa.

 

PS Technologies Finlandilla on vuosien kokemus viemäreiden kuvaamisesta ja pystymme tekemään kuvaukset myös vaativissa putkistoissa. Kameran kuvasta voimme helposti päätellä, onko putkistossa halkeamia, vuotoja, tukkeumia tai muita muutoksia. Viemärikuvauksella saadaan selville myös, missä kohtaa putkistoa vika sijaitsee. Vanhemmissa kohteissa voidaan viemäkuvausta hyödyntää viemäreiden sijainnin määrittämisessä ja putkikuvien päivittämisessä.

 

Kuntokartoitus ennen putkiremonttia kannattaa

Viemäreiden kuntokartoitus kannattaa teettää ennen putkiremonttia, sillä sen tulosten perusteella voidaan laatia luotettava suunnitelma putkiremontille. Asiantuntijamme laativat viemärikuvauksesta asiakkaalle raportin, jossa on kerrottu tekemämme havainnot sekä arvio putkiston kunnosta. Kuntokartoituksen pohjalta voidaan valita sopiva toteutustapa putkiremontille sekä laatia aikataulu ja kustannussuunnitelma. PS Technologies Finland toteuttaa putkiremontit nopeasti ja siististi viemäreiden sukituksella. 

 

Putkiremontti on usein suuritöinen ja kallis projekti. Kun putkien kunto on kartoitettu huolellisesti, ei remontin aikana tule enää suurempia yllätyksiä. Lisäksi viemäreiden kuvauksella ennen saneerausta, voidaan varmistua siitä, että korjataan oikeita asioita.

Ammattitaitoiset ja luotettavat asiantuntijat

PS Technologies Finland Oy:n työntekijöillä on useiden vuosien kokemus viemäreiden kuvauksesta ja putkiremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olemme tehneet viemäreiden kuvauksia monissa erilaisissa kohteissa. Asiantuntijamme antavat luotettavan raportin viemäreiden kunnosta putkiremontin suunnittelun pohjaksi.

 

Tarjoamme asiantuntemustamme putkiremontin suunnitteluun sen eri vaiheissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous viemärin kuvauksesta ja muista asiantuntijapalveluistamme.